Conveni de col·laboració entre l’Associació de Professors d’Informàtica de les Illes Balears i els col·legis d’enginyers i d’enginyers tècnics en Informàtica

El divendres 20 de novembre del 2020 s’ha signat un conveni de col·laboració entre la nostra associació i el Col·legi Oficial d’Enginyers en Informàtica de les Illes Balears (COEIIB), i també amb el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics en Informàtica de les Illes Balears (COETIIB). A l’acte han participat la degana del COEIIB Juana Perea, el vicedegà del COEIIB Simó Calafat, el degà del COETIIB Francisco Javier Chacón, el president de l’associació Josep Lluís Yuste, el vicepresident Miquel Àngel Cabot, i la secretària Magdalena Oliver.

Aquesta col·laboració és una passa més en la tasca de visibilitat i millora de la nostra especialitat, apropant-nos a entitats que també cerquen la millora de la informàtica. La col·laboració consisteix en varis punts:

  • Donar suport mutu i difusió de les diferents activitats organitzades conjuntament amb aquestes entitats, o de forma individual i que siguin de l’interés de les altres.
  • Participació en projectes promoguts per qualsevol de les entitats implicades (congressos, conferències, jornades de formació, etc).
  • Promoció durant dos mesos des de la signatura del convenir pels associats a la nostra associació de col·legiar-se al COEIIB consistent en l’estalvi de quota de col·legiació inicial de 50€.
  • Promoció durant tres mesos des de la signatura del conveni pels associats a la nostra associació de col·legiar-se al COETIIB consistent en reducció de la quota del primer any d’afiliació de 35€ a 25€.

Com a fruit d’aquesta col·laboració, la nostra associació ja participarà enguany com a tribunal i amb una petita quantitat econòmica als nous premis de final de grau d’Informàtica de la UIB.