Reunió amb el nou equip Steam de la Conselleria

Ens hem reunit membres de l’associació amb el personal del nou equip Steam de la Conselleria (http://ibsteam.caib.es/) per tal de parlar d’aquest nou plantejament i quin paper ha de jugar la nostra especialitat dins aquest projecte. Ens han explicat que aquest projecte vol vertebrar i coordinar tot allò que afecta a la competència digital de la comunitat educativa, des de la formació de docents fins a oferir solucions als centres. Hem expressat la necessitat de revisar tot el sistema de coordinadors TIC, obsolet, car i insuficient per les necessitats actuals dels centres. També hem reclamat la promoció de l’optativa d’informàtica d’ESO i TIC de batxillerat entre l’alumnat, sobretot el femení, remarcant la importància d’aquesta assignatura per projectar futurs treballadors d’un sector amb atur 0,  la necessitat de professors de l’especialitat d’informàtica i que es cumpleixin els continguts del currículum.