Reunió amb el nou equip Steam de la Conselleria

Publicada en Publicada en Notícies

Ens hem reunit membres de l’associació amb el personal del nou equip Steam de la Conselleria (http://ibsteam.caib.es/) per tal de parlar d’aquest nou plantejament i quin paper ha de jugar la nostra especialitat dins aquest projecte. Ens han explicat que aquest projecte vol vertebrar i coordinar tot allò que afecta a la competència digital de la comunitat educativa, des de la formació de docents fins a oferir solucions als centres. Hem expressat la necessitat de revisar tot el sistema de coordinadors TIC, obsolet, car i insuficient per les necessitats actuals dels centres. També hem reclamat la promoció de l’optativa d’informàtica d’ESO i TIC de batxillerat entre l’alumnat, sobretot el femení, remarcant la importància d’aquesta assignatura per projectar futurs treballadors d’un sector amb atur 0,  la necessitat de professors de l’especialitat d’informàtica i que es cumpleixin els continguts del currículum.